Design Outlet Roermond

Als je een dagje wilt shoppen in de PC Hoofdstraat maar eigenlijk het geld er niet voor hebt dan kun je het of laten of je kan naar Roermond rijden. Daar heb je namelijk een leuk Outlet Center.
Genaamd Roermond Designer Outlet.
Leuk bijkomend feitje: Als je ook nog aan je Duits wilt werken kan dat hier makkelijk. Probeer maar af te rekenen in het Duits. Bijna alle caissières spreken hier namelijk gewoon Duits ivm de hoeveelheid bezoekers uit Duitsland.

Louis Vuitton Tas

Mijn droom was altijd om een echte Louis Vuitton tas te bezitten. Zelf kopen in de winkel en zelf er voor betalen. Zoals jullie weten zijn deze tassen niet bepaald goedkoop. En ik heb hier een tijdje voor moeten sparen. Maar toen we naar London zijn geweest in September wilde ik voor de tas gaan kijken. Ik had een aantal modellen op het oog.


Neuhaus


Onlangs ben ik in België geweest en als je naar België gaat dan moet je automatisch aan een aantal dingen denken. De Frietjes, de Wafels en natuurlijk de Belgische chocolade. Allemaal heerlijke etenswaren van onze zuiderburen.

Movie: Three Musketeers 2011

Het is alweer een goede twee weken geleden dat ik voor het laatst naar de film ben geweest. Spontaan besloten mijn vriend en ik dan ook deze week naar de net nieuwe Three Muskteers te gaan.

iSad

Steve Jobs. Wie kent zijn naam niet, ik hoef hier dan ook niet uit te leggen wie deze man is.
Zijn generatie is opgegroeid met de eerste computers. En hij zelf is met nog drie anderen in zijn eigen garage begonnen met het bouwen van de eerste Apple computer.

Een geniaale man. En ik durf bijna te stellen dat minstens in elke tweede huishouden een product van Apple is.

Een geniaale man heeft zijn einde gevonden. Ik hoop voor hem en zijn familie dat die vredig is gegaan en zijn laatste weken heeft genoten van zijn geliefden.

iRip & iSad

NiniMouse Out...

Nivea Creme

Er zijn een aantal producten waar je eigenlijk mee opgegroeid bent. Een van deze producten is in mijn geval de Nivea creme. Iedereen kent het blikje waar deze creme in zit wel. Je kan er haast niet om heen. En naar mijn mening hoort een van dit soort blikjes in elke badkamer.
Maar waar komt Nivea nu eigenlijk vandaan?

Dierendag 4 Oktober

Vandag is het Dierendag oftewel 4 oktober 2011. Toen ik nog in Duitsland woonde heb ik nooit gehoord van Dierendag. Maar eenmaal in Nederland aangekomen kom je er al gauw in aanraking mee.
Nu meer dan eerst want de winkels hebben toch wel gemerkt dat het een dag is waar mensen meer geld uit geven aan hun diertjes.


L.A. Colors

Het versieren van je nagels is al een bekende veschijning sinds het begin van de tijd. Vooral wij damens zijn hier altijd al dol op geweest.

Tegenwoordig zijn wij altijd op zoek naar net dat kleurtje wat we nog niet hebben. Of het kleurtje wat precies past bij dat leuke bloesje. Ik kan nu een merk hieraan toevoegen. L.A. Colors Nail Lacquer.

Pret a Manger




Als je dan toch in Engeland bent en je hebt de hele dag rond gelopen. Je voeten doen pijn, dan kan je nog zo uitgelopen schoenen aanhebben. Je voeten zullen pijn doen naar een hele dag shoppen. Je handen doen ook pijn door al die tassen. En laten we niet beginnen over onze schouders.
Maar geen nood in London heb je genoeg coffeshops. En nee dan bedoel ik niet de coffeeshops waar je even wat kan roken.

G-Force

Als sinds dat ik kan denken hebben wij dieren in mijn familie. Toen ik baby was had mijn moeder een hond. Het schijnt dat ik met hem de koekjes heb geruild. Ik gaf hem mijn lekkere boterkoekjes en in ruil daarvoor kreeg ik van hem overheelijker honden brokjes.

Westfield Stratford City


Zoals ik eerder heb verteld ben ik onlangs in London geweest. London is een geweldige stad. Je kan er van alles doen. Maar daar over ga ik nog een andere post maken. Hier wil ik jullie meer vertellen over het Westfield Stratford City Shopping Center.

Het originele Westfield Shopping Center in WEST London opende 30 oktober 2008 de deuren voor het publiek. Tot dus ver het grootste winkel centrum in London maar sinds 13 september 2011 is het nieuwe en grotere Westfield Stratford City geopend. Het ligt in het oosten van de stad en aangezien de naam worden hier ook veel grappen over gemaakt. Westfield meets East London.


M&M's World London

Weekendjes weg zijn altijd leuk. Vooral als je naar een ander land mag ook.

Een tijdje terug ben ik dan ook een weekendje in London geweest en daar kwam ik het het super gave M&M's world tegen.

Het ligt tussen metrohaltes Picadilly Circus & Leicaster Square. En mocht je in de stad zijn dan is het zeker een bezoek waard.

Toevallig hoorde ik dat deze nieuw atractie per 13 Juni 2011 zijn deuren zou openen. Met veel spanning zijn we er dan ook ook naartoe gelopen. En je kan het eigenlijk al van ver zien liggen. Alleen de buitenkant is al een genot voor het oog. En ja ik weet dat het bij M&M's het eigenlijk om chocola gaat.

Movie: Fright Night 2011


Ik ga graag naar de bios. Ik heb dan ook een Pathe Unlimited kaart. De bioscoop heeft voor mij een bepaalde sfeer die je thuis nooit kan krijgen. Je deelt met wild vreemden een beleving. Ik heb een aantal vaste bios maatjes. En een daarvan woont in Den Haag.

We wilden eigenlijk afspreken op vrijdag, maar vanwegen omstandigheden lukte dit niet en werd het verschoven naar zondag avond. Normaal gesproken wil ik niet op zondag avond naar de bioscoop want dan wil ik rustig thuis op de bank hangen. Aangezien ik de volgende dag moet werken. Nu echter niet. Ik heb namelijk twee weken vakantie en kan dus heerlijk genieten en op zondag avond laat naar de bios gaan.

We wilden in Scheveningen gaan, maar toen we de parkeerplaats opreden waren we eigenlijk al te laat voor de film. Dus besloten we maar om de stad in te rijden om daar drie kwartier later alsnog de film te kijken.